Къща за гости "Баба Стана"

Устройство

"Баба Стана" представлява комплекс от две къщи за гости в общ двор. Това са "Къщата" и "Плевнята". Нека името "Плевнята" не ви заблуждава. Това е нормална къща. Вдъхновение за имената идват от предишното предназначение на сградите. Нашите къщи са ново строителство, изцяло изградени по наш проект. 

Капацитет

"Плевнята" разполага с 3 двойни и 1 тройна стая, "Къщата" с 4 тройни стаи - 21 човека.

Удобства

Стаи

Всяка една от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и безплатен интернет. За ваше удобство, осигуряваме хавлиени кърпи за баня. 

Общи помещения

Всяка къща разполага с богато оборудвана кухня. В "Къщата" е разположена голяма механа за 25 човека, а в "Плевнята" механата е по-малка - за 14 човека. И към двете механи има обособен санитарен възел.

Просторен Двор

Двете къщи предлагат достъп до просторен озеленен двор за отдих и игра. Създали сме различни кътчета за развлечение на малки и големи. През топлите дни може да се възползвате от лятното барбею с камина и пещ. Друг приятен кът за отдих е шатрата до басейна, къде да пиете следобедното си кафе.

Детски кът

Помислили сме и за вашите деца! Искаме те да се забавляват, докато вие се наслаждавате на заслужената си почивка. На тяхно разположение са детски кът с пързалка и люлки. Имаме и специален батут, който е подходящ и за възрастни до 130кг.

Голям басейн 

В двора на "Баба Стана" е разположен и голям басейн (12:5м) със специално отделение за най-малките ни гости. Басейнът се отоплява с термо помпа и се пречиства чрез солна електролиза. Не използваме хлор.

Джакузи

В двора на "Баба Стана" в близост до басейна се намира модерно джакузи с различни приставки за спа преживявания. 

Цена

Цената на цялата къща е 850 лв. на вечер.

За повече нощувки през седмицата предлагаме отстъпки с изключение през месеци юли и август.

Важно: Цената на къщата за Нова Година е различна.

Свържи се с нас