Къща за гости 
 "Младата Бабa"

Устройство

"Младата Баба" е самостоятелна къща, която се намира на 1-2 минута пеша от  "Баба Стана". 

Капацитет

"Младата Баба" разполага с 3 двойни и 3 тройни стаи - 15 човека. 

Удобства

Стаи

Всяка една от стаите разполага със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия и безплатен интернет. За ваше удобство, осигуряваме хавлиени кърпи за баня. 

Общо помещение

"Младата Баба" разполага с богато оборудвана кухня. При "Младата Баба" може да се насладите на външна механа с гледка, която е в непосредствена близост до кухнятa. През горещите дни носи прохлада от яркото слънце, а през хладните се спускат специални прозрачни ветроупорни завеси, които позволяват мястото да се отоплява от външната камина. "Младата Баба" разполага с просторен хол с механа и камина. В "Младата Баба" обособихме специален панорамен кът, където да се насладите на почивка на дивана и гледка към Балкана.

Просторен двор

Дворът на "Младата Баба" е много просторен и зелен. В двора има и отделена малка механа, която е заобиколена от зеленина и отново има страхотна гледка към връх Ботев. 

Детски кът

Отново сме помислили за малките ни гости, за които има люлки и просторен двор, в който да бягат на воля и да играят. Дворът е идеално място за федербал, народна топка и волейбол. Разполагаме с тенис на маса за всички любители на този спорт.

Горско СПА

Да, правилно прочетохте - горско спа. В непосредствена близост до къщата се вие река Маришница. Заедно с вирът, който се е обособил зад къщата, те сформират нашето горско СПА. Долу на реката има достатъчно място да се разположат шезлонзи и дори маса със столове. В горещите летни дни е страхотно място да се обядва или пък да се полегне за следобедна дрямка. Във водата плуват малки рибки, чиято функция е изключително важна за нашето горско СПА. Когато потопите крака, те нежно се прилепят до кожата и почистват стъпалата. Как ви се струва този естествен спа център в природата?

Басейн

"Младата Баба" разполага със собствен басейн с гледка към вр. Ботев, разположен точно до гората и р. Маришница. Басейнът се отоплява с термо помпа и се пречиства чрез солна електролиза. 

Джакузи

В "Младата Баба" ще се насладите на спа преживяване в нашето модерно джакузи с гледка към връх "Ботев" и централен Балкан. Джакузито се заплаща допълнително на ден. 

Цена

Цената на цялата къща е 750 лв. на вечер.

За повече нощувки през седмицата предлагаме отстъпки с изключение през месеци юли и август.

Важно: Цената на къщата за Нова Година е различна.

Свържи се с нас